Loop je vast?


Zie je het niet meer zitten?


Loop je vast?


Zie je het niet meer zitten?

Ik luister
zonder oordeel
Ik help je op weg

Ik luister 
zonder oordeel

Ik help je op weg

Loop je vast?

Zie je het niet meer zitten?

Ik luister zonder oordeel

Ik help je op weg

Jongeren

Het leven stelt je voor uitdagingen. Hierdoor kom je voor allerlei keuzes te staan. Soms lukt het je zelf om keuzes te maken en invulling aan je leven te geven of is er een ouder, broer of zus of vriend die je hierbij helpt. Op andere momenten heb je het gevoel dat je er alleen voor staat of zijn er zoveel gebeurtenissen in je leven die je uit balans brengen, dat je het even niet meer ziet zitten. Ik ben er dan voor jou!

Ik luister naar jouw verhaal zonder oordeel. Ik help je te onderzoeken wat er aan de hand is. Jezelf beter kennen en begrijpen, kan helpen om dingen anders te doen en ervaren. Je weet nu misschien nog niet hoe, maar daar kan ik je bij helpen. Als jij weer je eigen keuzes kunt maken, geeft dat energie en zelfvertrouwen. 

Uit eigen ervaring weet ik dat het leven niet altijd loopt zoals verwacht. Door tegenslagen en verlieservaringen, heb ik mijn koers telkens bij moeten stellen. Al die veranderingen in mijn leven, riepen ook allerlei emoties op. Mijn belangrijkste les was om mezelf niet af te sluiten, maar contact te maken met mijn gevoelens en hulp te vragen en ontvangen. Het voelt soms veilig om alles zelf op te lossen, maar hierdoor voelde ik me ook alleen en nam ik veel verantwoordelijkheid op mijn schouders. Dit heeft me ook gemotiveerd om met jongeren te gaan werken. Ik weet hoe belangrijk het is om even een steuntje in de rug te krijgen, het even niet alleen te hoeven doen. Samen jouw situatie van verschillende kanten bekijken en stil staan bij wat er in je omgaat, zodat je daarna zelf weer verder kunt. 

Het kan best spannend zijn om in therapie te gaan en je verhaal te doen. Je weet natuurlijk niet zo goed wat je kunt verwachten. Vaak is het een opluchting om erover te praten. We gaan aan de slag op een manier die bij jou past. En ben je niet zo’n prater, dan proberen we op andere manieren helder te krijgen wat er in je omgaat. Jij bepaalt wat je wilt delen en wanneer.

Waar je ook mee zit, je bent welkom!